Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PM

Luciferx8

2. 2. 2011 10:19
Svatá pravda

Všíchni romové se vstekají že my jsme rasisti ale my za ten lehký obezřetný rasismus nemůžeme oni nas k němu nutí kdyby byli ochotni se socializovat začlenit a respektovat pravidla společnosti tak by neměly problém s tím že je nikdo nechce zaměstnat nikdo jim nechce dát bydlení a pod, nejdřím by měly přestat ničit svoje okolí, krást a podobně pak mají šanci že když oni prijmou pravidla společnosti tak společnost přime je, a bude je respektovat jako rovnocennou minoritu, to že sou dneska oblasti totalně vybydlené bez vody a bez elektriky a pod to je jejich smůla až budou respektovat pravidla zbytku společnosti tak mohou přijít a chtít pomoct ale slova nestačí musí být podložené činem!

0 0
možnosti
JB

Leto_Atreides

9. 9. 2008 14:43
Mimořádně trefné, pane autore

Tleskám Vám.

R^

0 0
možnosti

Jirinka

20. 2. 2008 13:06
Strach" bílých"

Bojíme se, aby nás někdo neudal, že jsme rasisté, že je chudáky napadáme a honíme , ačkoliv oni jsou chudáci. Bydlím už 48 let v Písku, které , dalo by se říci z jedné třetiny romské. Přála bych vám bydlet s těmito lidmi pohromadě. Žádné slušné slovo, žádná rozumná diskuse. Bordel, řev, sprostota.  Ničení majetku. Paneláky  pomalované, pokálené ,zničené.  Městská policie vám stranou řekne, že se jich bojí, co kdyby je kvůli eikánům vyhodili z práce!Pokkud tito lidé nebudou pracovat jako my a stále jim bude nějakým způsobem pomáháno, nic se nezmění! Mají stejná práva a povinnosti jako my, ale nikdo je po nich  nevyžaduje!!!!!!;-O;-O

0 0
možnosti

Déžo

8. 2. 2008 19:42
to everybody

Ideály jsou nádherná věc, ale neuživí nás. Bez rozdílu barvy pleti: tihleti nepřizpůsobiví se množí jak potkani a ještě hůře se chovají. Já přeji každému, kdo jim chce pomáhat, ať jim pomáhá, ale ze svého. Nikoli z mých daní - dělám totiž jako bílý, daně aj. poplatky také platím pořádně jako bílý a mám pořád kulové. A když potřebuji pro své nemocné dítě, tak mi nikdo nic nedá. Takže je tady řešení - žádné přídavky, žádné dávky, ale práce a odpočty z daní. A fungovalo by to (už je to i odzkoušené). Říká se tomu eugenika, ale dnešní "humanisté" to neradi slyší. Nejsem rasista, u mně cigán jako černoch, jak říká Polívka.

(Y)

0 0
možnosti
GF

Georgis Fasulis

1. 2. 2008 9:14
A komu tím článkem pomůžete

Pane Myslíne, Vaše články většinou mají hlavu a patu, mají myšlenku, bývají inteligentní. Při té bídě na blogu idnes to není málo.

Nechápu proto, co jste sledoval tímto článkem? Při Vaši inteligenci musíte vědět:

1) Říkáte, to, co všichni ví - že Chanov je ghetto obludných rozměrů. Proč? Vždyť to všichní ví, není na tom nic objevného. Můžete na to téma psát, pokud nastíníte třeba možnost řešení problému, ale Váš článek byl jen konstatováním, toho, co je všeobecně známo, nikoliv úvahou.

2) Když se romská problematika začne popisovat, tak jak se v posl. době popisuje zde na blozích (včetně Vašeho článku) - to je vytáhnou se jen a pouze všechna negativa při zamlčení čehokoliv pozitivního, je to propaganda.

3) V tomto případě má taková propaganda za cíl vyvolat ve čtenářích nenávist, úplně stejně jako v Německu ve 30. letech nebo i v ČSR po Mnichovu. Měl jsem Vás v tomto smyslu za korektnějšího. Mrzí mě to na Vás. PS: Napsal jsem Vám reakci i k Vašemu čl. o antikl., tuším 2 čl. dozadu.

0 0
možnosti

jeste asocialnejsi grupa

1. 2. 2008 9:23
Re: A komu tím článkem pomůžete

pri vsi ucte ... k bodu 2) ... pri zamlceni cehokoliv pozitvniho ...

me, a obavam se, ze nejenom me, by opravdu zajimalo, CO pozitivniho se da o uvedenem tematu napsat ... alespon jednu kratkou vetu ... protoze na uvedenem tematu nic pozitivniho nevidim, snad krome toho, ze neprizpusobivi se ZATIM spokojili s tim, co jim zdarma poskytujeme.

0 0
možnosti
KK

CarolusIV

31. 1. 2008 19:28
Díky pane Myslíne

díky za Vaší odvahu.

0 0
možnosti
SK

sarume

31. 1. 2008 7:11
Shrnutí

Pane autore, lidsky chapu Vaše rozhořčení, ale vaše černobílé vidění nikam nepovede. Říkáte že nejste rasista a že postižené by jste podporoval ,ráda bych Vás upozornila že převážná čast obyvatel ghet je oficialně mentálně retardovaná což souvisí s hrubým zanedbaním vychovy , ale  ta diagnoza zde je . takže se dostavámaek tomu, že byste začal vylučovat lidi postižené , což by se mě třeba dotklo jako matky tří děti , které  dvě postižené jsou, dcera mi ohluchla a syn se po komplikovanem tehotenství narodil s mirne poskozenym mozkem. Věřte mi že jiná cesta než ty peníze přerozdělit jinak není . Davky by měli byt motivující  nevahala bych  zridit povinou školní docházku pro děti od tří let z tohoto etnika , protože dost významnym problémem je u nich čeština  díky tomu se pak dostavaji do zvlastnich škol a kolo jede pořad dokola , dale bych navazala system davek na dochazku do skoly a  porodne bych dala na ucet  ktery by smel byt pouzit pouze za ucelem opatreni si skolnich pomucek

0 0
možnosti

jeste asocialnejsi grupa

31. 1. 2008 7:19
Re: Shrnutí

pokud oba rodice pracuji, tak se nejake ty prispevky na deti daji pochopit a tolerovat. pokud ale z cele dvaceticlenne rodiny pracoval naposled pradedecek jeste za komunistu, zrejme nekde bude neco spatne ...

0 0
možnosti
S

susna

30. 1. 2008 16:52
Most

Tyhle články jsou všechny opravdu super...  Od malička bydlím v Mostě a věřte mi pod slovem "nepřizpůsobiví" je náš život v mládí ve strachu kdy Vás někdo z těhle zastaví se svojí partou na ulici a při nejlepším Vám jen seberou prchy nebo svačinu. Tady se realizuje již mnoho let rasizmus proti bílým.  To je ten největší problém.[>-]

0 0
možnosti

Libor J.

30. 1. 2008 15:06
Populismum

populismus, zvlášť provázaný s rasizmem, nebo nacionalismem, je odporná věc..  Ale tak krásně se s ním dát bodovat u "národa". Sice to nic neřeší, ale kariéru tím nastartovat lze, že

0 0
možnosti

Lůca

30. 1. 2008 15:52
Re: Populismum

R^

0 0
možnosti

Irena

30. 1. 2008 14:26
Prvadivý článek

Pane Myslíne, přesně, slušně a pravdivě jste popsal to, co jste viděl a to, jak to s našimi snědšími a nepřizpůsobivými spoluobčany je. Kdyby se takto choval kdokoliv z nás, byla by reakce státu a společnosti zcela jiná. A tak každé ráno vstaneme, jdeme do práce, děti dáme do školy, budujeme si svá obydlí.....   z našich daní pak jdou peníze mimo jiné i na takové projekty, jako je zcela zbytečné opravování domů v Chanově.  

0 0
možnosti
T

trodas

13. 9. 2008 2:13
Re: Pravdivý článek

Chanov se OPRAVUJE?! Delate si ze me legraci, nebo co? To se mi snad jen zda...

Ale k veci. Nedavno jsem narazil na fotky Slůovenske obdoby Chanova, sidliste Lunik v Kosicich. Jen pro opravdu tvrde natury:

http://trodas.wz.cz/index.php?s=&act=ST&f=5&t=218&st=60#entry2989

A domnivam se, ze by se dotycni meli postavit pred jednoduchou volbu - deportace zpet do Indie, nebo zacleneni-se do spolecnosti. To neni o rasismu, to je o diskriminaci vetsinove bile populace, vytvarejici 100% vsech hodnot nejakou pakazi... a je mi fuk, jestli bilou, zlutou, cervenou ci cernou. To me zcela nezajima.

0 0
možnosti
  • Počet článků 88
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3276x
Informatik, pravicově orientovaný člověk...