Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Jan Borovička

30. 1. 2008 14:16
Co s tím?

Ale co s tím? Co by s tím udělali Mladé konzervy? :-) Zcela vážně?

0 0
možnosti

Pražák Roman

30. 1. 2008 12:53
Volič Národní strany

KarmaR^[>-]

0 0
možnosti

hexx

30. 1. 2008 7:53
Tenhle clanek je zbytecny...

...protoze s tim stejne nejde nic delat. Evropa tak jako tak prevezme casem model Izraele (velka zed a za ni ghetto - ghetta), je tedy lepe se pripravit na tuto situaci.

0 0
možnosti

jeste asocialnejsi grupa

30. 1. 2008 7:55
Re: Tenhle clanek je zbytecny...

nu ... uz aby to bylo ;-)

0 0
možnosti
SK

sarume

30. 1. 2008 7:06
Děti

Zdravím. Věřím že autor byl v šoku z Chánova stejně jako já když jsem nastoupila učit do zvláštní školy mentálně retardované děti s velkými vychovnými problémy. Taková hezká formulace pod kterou se schovalo učit malé romy převážně z gheta podobné Chanovu. 1. den jsme šla domu v slzách a přesvědčená že končím . Ale časem tam tu naději najdete . Jasně je to hrozný ty děti mají hlad, z domova nemají naprosto nic takže jim v žadném pripade nejde davat věci domu a většinou jim musite pujcovat i tužky a propisky . A tady je ta cesta , udělat ze škol místa kde budou radi a tam jim ukazovat jiny lepsší život. Čili peníze ano, ale ne dospelym na chlast ale do škol na počitače , hry , udělat třeba celodenní provoz v těchto školách a naučit je našim hodnotám

0 0
možnosti

Virus2

30. 1. 2008 9:26
Re: Děti

Díky za příspěvek. Ano, přes děti existuje asi jediná možná cesta.

0 0
možnosti

Stařík

29. 1. 2008 22:24
Mít paměť

je někdy nepříjemná věc. Protože si pamatuji, jak v polovině šedesátých let probíhala diskuse o tom, jak začlenit "málo přizpůsobivé spoluobčany" do společnosti. Uběhlo čtyřicet let a je nutno přiznat, že situace je horší. Komunistický režim nepřipouštěl, že by někdo mohl být nezaměstnaný, tehdejší sociální dávky a dnešek - to jsou nebe a dudy. Také potřeba nekvalifikované práce byla větší, než dnes. Byl tady tlak a nutnost, Ti, kterým byly v padesátých létech zabaveny vozy, se většinou "vžili".

Po "sametu" se do Česka ale nastěhovaly, nevím jak je nazvat, "hordy z východu". Když se na to poukazovalo, začal křik o humanismu a solidaritě.

Podstatné: V šedesátých létech se diskutéři  shodovali v tom, že  pokrok  není možný bez výchovy dětí. A ta je možná jen po izolaci od dospělých členů rodin, které už nikdo nepředělá.

Totéž, jinými slovy říká p. Čunek. Toho moc nemusím, ale má pravdu!

A opět řvou intelektuálové, humanisti a ze svých zlatých věží nás poučují o špatnosti rasizmu.

0 0
možnosti

Karel

29. 1. 2008 21:34
"Ochránci práv menšin" onálepkují všechny Romy nastejno

a je pod jejich úroveň rozlišovat slušné Romy od kategorie NEPŘIZPŮSOBIVÍ (bez ohledu na etnikum). 

Dělají tím medvědí službu těm slušným, když je strkají do jednoho pytle. Například Romský hudebník Lavička v nedávném rozhovoru se vyjádřil o NEPŘIZPŮSOBIVÝCH: Když nechceš pracovat tak chcípni!

Takže prosím - na jedné straně Romové, jako Lavička a mnoho dalších slušných a pracovitých.

A na druhé straně NEPŘIZPŮSOBIVÍ, bez označení etnika. A ty patří umístit do holobytů, žádné peníze do ruky, děti vzít na převýchovu, atd., prostě aby co nejméně společnosti škodili.

0 0
možnosti

Miroslav Václavek

29. 1. 2008 19:49
Klišé

a místopisný popis jedné z "nejvyspělejších zemí na světě" - napsat to je příliš jednoduché. Stádo bude hrdé, že žije v menší špíně. Ale co dál?

0 0
možnosti
JF

Jaroslav Fikar

29. 1. 2008 18:46
Pane autore...

...karmu ode mě máte za odvahu pustit se vůbec do podobného tématu s tím, že apriori počítáte s tím, že budete v očích některých za rasistu a xenofoba.

Jen jedna věc mi v článku chybí a to nějaký obsáhlejší návrh řešení.

Jinak přeji příjemný zbytek dne a zejména pevné nervy.

0 0
možnosti

Lůca

29. 1. 2008 18:54
Re: Pane autore...

Karmu za odvahu pro pana autora?! Na psaní takového příspěvku není potřeba žádná odvaha. Pan autor si naopak utužuje sebevědomí při čtení tohoto bohužel přitakávajícího blogu.

0 0
možnosti

Lůca

29. 1. 2008 17:29
Pane moralisto,

nemluvte za mne, pokud už hovořit musíte! Nejsem Váš "přítel", nemluvte proto v množném čísle! Jen se schováváte za druhé, pane rádobyspisovateli. Za tak omezený článek by jste zasloužil nacpat hlavu do těch děsivých hromad suti a odpadků, ono by Vás to mravokárství přešlo. Přestaňte šířit xenofobní nálady!!!

0 0
možnosti

Josef Myslín

29. 1. 2008 18:41
Re: Pane moralisto,

Nic xenofobního ve článku není, to jste si tam doplnila vy. V článku je hovořeno o špíně a vybydlování. Faktem je, že tohle je mi skutečně cizí. V tomto jsem asi xenofobní (xenofobie = strach z cizího).

0 0
možnosti

martin

29. 1. 2008 16:37
Co na to VIP blogger pan Banga?

Co na to říká pan Banga? Určitě to,že jsme rasisti a chceme je přestat živit,chudáčky,že?

0 0
možnosti
  • Počet článků 88
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3276x
Informatik, pravicově orientovaný člověk...