Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
OL

Old Laserhand

31. 5. 2009 15:38
jj - a potom se objeví šílení fanatici:

http://jirousek.blog.idnes.cz/c/85825/Topoljugend.html

;-D;-D;-D

0 0
možnosti
JK

Jiri Kram

31. 5. 2009 15:48
Re: jj - a potom se objeví šílení fanatici:

no oni se pak hlavne objevi v diskusich pod jinymi jmeny :))) teda krome Jirouska ten jede pod svym nickem, ale takovej Mr. Metelka to je pane frajer, pise clanecky jak je Topolanek hajzl a vsechni co nemaj na zdi svatej obrazek s Jyrkou jsou straslive zli a chudince dobrosrdecne CSSD ublizuji, fnuk, kdyz oni to, fnuk, mysli tak dobre. Pak sam ostatnim pod jinym nickem nadava jaky jsou srabi, kdyz on je posranej zapnout si diskusi, co kdyzby, proboha, nekdo s jeho clankem nesouhlasil! Jo jo tohle je demicko co nas ceka az kuci vyhrajou bude se mlzit a obvinovat a nepripoustet jaka koliv diskuse neposvecena ministerstevm propagandy. Parada!

0 0
možnosti
JK

Jiri Kram

31. 5. 2009 15:34
tak je fakt husty

ty obrazky jsou fakt povedeny, nicmene Josefe, aby vas nekdo podezrival, ze vyrazite na dychanek o hazeni vajec po Velkem Predsedovai a budete mit narazenou poradne jetou cepicku Sparta a jeste tak debilbne, ze byste v tom vypadal jako nejvetsi houmeless tak to snad muze napadnout jen nejakeho silence z PR CSSD. Nic si z toho nedelejte, kdyz jsem cetl sobotni rozhovor s Dimunem v Lidovkach, malem jsem se nad jeho dobrym srdcem rozplakal. Zejmena se mi libi pasaze o tom jak maji JASNE dukazy, ze vejce hazi ODS, protoze jedna z priznivkyn jasne videla jak se raduji v tramvaji hazeci, ze dostali penize a ted si jdou zahazet. - Nemuzu si pomoc tyhle prohlaseni mi prijdou stejne verohodne jako jasny dukaz o tom kdo zapalil Reichstag, tenkrat to prece taky bylo jasne. Opravdu ta demagogie nezna hranic priste nekdo z clenu pozna Topolanka, Langra nebo rovnou Klause! Ano, je treba hledat tridniho nepritele. Jak prohlasil Skromach v Hradci tak ci k*va ste?

0 0
možnosti
KK

Katka B.K.

31. 5. 2009 16:15
Re: tak je fakt husty

pro ČSSD nejsou Svobodní konkurence (ani obráceně). To spíše ODS cítí, že zde vyrostla nová pravicová strana, která jí může hravě přebrat voliče, nemyslíte? Tím je pochiopitelně ještě hnusnější :-/

0 0
možnosti
MB

MacX

31. 5. 2009 15:28
O těch lžích a vulgaritách...

Příště, až zase bude psát o vulgárních a lživých článcích ze strany soc dem, tak laskavě uveďte rozsáhlejší výběr příkladů takové vulgarity a lži. Do té doby budu muset pokládat za lháře vás.

Mimochodem, autorem vámi zmíněné článku, ve kterém jste (zřejmě nepravdivě) označen za účastníka onoho andělského lynče, není přeci žádny sociální demokrat, ale jakýsi zhrzený exčlen Mladých konzervativců, ne? :-))))))

Tak nevím, proč a nad čím se mají zamýšlet ti, na něž bylo házeno?

0 0
možnosti
OL

Old Laserhand

31. 5. 2009 15:34
Re: O těch lžích a vulgaritách...

Jenomže to je názor prezentovaný soc dem špičkami a jejich přiznivici tomu věří!

Paroubek: "Už i v ODS to pochopili. Bohužel nemají pozitivní plán ani schopnosti, jak oslovit voliče, tak se soustředí na likvidování mítinků sociální demokracie. Jejich jediným cílem je vyhnat nás z náměstí měst."

A potom

http://jirousek.blog.idnes.cz/c/85825/Topoljugend.html

0 0
možnosti
D

da.rock

31. 5. 2009 15:28
Zdravím kolegu

Zdravím tě fernete (sorry, že používám ještě tvůj starý nick z Lide.cz). Hned jak jsem se podíval na fotku, tak mi bylo jasné, že to nejsi ty. Navíc ostravák v čapce Sparty???? No fuj...!:-)

0 0
možnosti
JK

Jiri Kram

31. 5. 2009 15:37
Re: Zdravím kolegu

hele Metelko, bez napsat dalsi clanecek jak vejce hazi ODS a tady mas inspiraci, abys vedel jako to ve Topolanekjugend chodi :)) http://kram.blog.idnes.cz/c/86029/Topolanekjugend-EGGWAFFE-a-OD-SS-musime-to-zastavit-Soudruzi.html

0 0
možnosti
KNR

Kmet na Razgrad

31. 5. 2009 15:21
Pořád vás vede...

...šišlavý neduživý Klindera?;-D Ty záběry ze solárka opravdu stály za to.;-D

0 0
možnosti
DS

Doktor Smrt

31. 5. 2009 14:59
I zde lze reakce "diskutujících" zevšeobecnit:

Líní a neschopní, a proto chudí a závistiví, a proto zlí a vulgární (2 slovy: voliči KSČSSD) se s náboženským fanatismem upínají k Paroubkovi s bláhovou nadějí, že jim splní, co jim slibuje: že bude vše zadarmo, bez práce a že se všichni budou mít lépe než ostatní.

Pro Paroubka je typická nestydatost trestat ty, co po dlouhodobé a cílevědomé tvrdé práci a studiu vykonávají zodpovědnou a dobře ceněnou práci, tím, že jim hodlá sebrat spravedlivou odměnu a dát ji líným a neschopným, aby ho zvolili.

0 0
možnosti
MSM

modroneobošáni stop. m.p.

31. 5. 2009 14:52
A ještě

tu odpornější formu pravicového ex:-©:-©:-©                                  ;-D;-D;-D;-D;-D;-D

0 0
možnosti
H

hnupobijce

31. 5. 2009 14:50
"Informatik, pravicově orientovaný člověk..."

"Víte, přiznám se, že kdybych skutečně hodil v onu inkiriminovanou dobu vejce na Jiřího Paroubka, budu se tím chlubit." ... "Ne, nejsem extremista.";-DRv.

0 0
možnosti
  • Počet článků 88
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3276x
Informatik, pravicově orientovaný člověk...