Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
P

pesimista

18. 11. 2008 9:15
zajímavé je,

že všech šest (tedy 100%) předcházejících příspěvků jasně říká: Myslíne mysli a neplácej; měsíc po volbách se snažit z porážky vylhat poplatky je opravdu směšné; navíc, kdo se prohlašuje demokratem by nbeměl používat bolševický slovník - tedy nálepkování

0 0
možnosti
ZK

SID09

18. 11. 2008 8:27
Mýlíte se pane Myslín

Tolik bouře ve sklenici vody. Příspěvky, které jsou dosud v reakcích uvedeny mají na rozdíl od vás pravdu. Hledáte příčinu prohry ve vylhaných argumentech. Pravda vám ale uniká. Arogance moci ODS přiměla voliče ke změně. ODS se sama vyšachovala ze hry při koaličních jednáních svými nemožnými  podmínkami. ODS tedy sama otvírá komunistům dveře.

0 0
možnosti
JM

Josef Myslín

18. 11. 2008 9:23
Re: Mýlíte se pane Myslín

Já ale nemluvím o žádné prohře, tak je jasná a její důvody známe. Hovořím o nepřijatelnosti komunistů, ne vítězných sociálních demokratů.

0 0
možnosti
MK

weneto

18. 11. 2008 8:13
Dobře jsem se pobavil - co proti KSČM udělala ODS?

Zřejmě žijete na měsíci tak jste nepostřehl že ODS s Rathem pokud vím nejen jednala, ale rovněž mu nabídla společnou vládu kde si pan Bendl chtěl ponechat křeslo hejtmana za to že nechá ČSSD naplňovat jejich program - což byl od slabší koaliční strany vyjednávací tah jenž by měl vejít do dějin.

Možná to byl, ale od Bendla ten pravicově správný krok jak Ratha donutit ke koalici s KSČM a tím jej znemožnit?

Pak je ovšem velmi obtížně pochopitelný způsob jakým ODS bojuje proti komunistů jinde-tím jak s jistě velkým sebezapřením sbírá křesla nabídnutá ČSSD a vymýšlí jak na krajské úrovni platit z rozpočtů reformní poplatky jenž sama zavedla na úrovni centrální  - velmi koncepční - ale v boji s KSČM je třeba činit oběti.

Jak tedy ODS bojuje s rudým nebezpečním - kladením si nemožných požadavků a necháním ČSSD, aby se s komunisty znemožnila či naopak bořením vlastního programu  a odstavením KSČM vlastní přítomností v koalici? Obojím? Tak kdo vlastně dělá chybu Bendl nebo ostatní krajské ODS?

0 0
možnosti
KD

fifi16

18. 11. 2008 8:11
Jediné

co můžete udělat je vyčlenit se z přívažku ODS a strhnout pravicové voliče na svou stranu. Nějak jsem nezaznamenal, že by MK někde kandidovali. Jinak jsou to jen plané a prázdné tlachy. V mém okolí většina lidí , včetně mě , volila ČSSD ne kvůli poplatkům, ale proti vládě. A z povolebního chování ODS, ztratí další hlasy. To je nakonec vidět i z průzkumů. S ODS je konec. Rozevírá se prostor pro další pravicovou stranu.  Nemluvte jen a zvedněte prapor.

0 0
možnosti
MD

mira dusin

18. 11. 2008 7:59
Lžete si do vlastní kapsy!

Nebýt šéfem ODS a vlády bolševický lampasák Topolánek,nebýt arogance a vyděračsko-korupčního chování Topolánkovy  vlády,nebylo by umožněno komunistům návrat k moci a ČSSD takové vítězství!Zameťte si před vlastním prahem a pak si berte do huby Paroubka!

0 0
možnosti
MV

Martin V

18. 11. 2008 7:33
Krásně jste se rozepsal

Je vidět, že jste si s článkem dal fakt práci, jen takový dodatek.

Můžete strašit komunisty do zbláznění, ale dokud si "demokraté" neuvědomí, že lidé ČSSD nevolili kvůli regulačnímu poplatku, tak jsou takové články k ničemu.

0 0
možnosti
PN

jirkanovaksuperchlapik

18. 11. 2008 7:23
Pane Myslíne, co taky trošku

té sebereflexe? Ten kdo posiluje levici je jen a pouze Vaše ODS, která nově atakuje 20ti procentní hranici volebních preferencí. ODS pomůže možná už jen Václav Klaus. Prostě jste skončili a na vině jste vy sami.

0 0
možnosti
  • Počet článků 88
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3276x
Informatik, pravicově orientovaný člověk...