Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PV

Kylchap

18. 11. 2008 13:04
Pane autore,

to je ale mrzuté, že lidé nemají ten jediný správný konzervativní názor, že?

0 0
možnosti
JM

Josef Myslín

18. 11. 2008 13:07
Re: Pane autore,

Já mám raději názorovou pluralitu, je pak o čem diskutovat. Ovšem nepleťme si pluralitu s tolerancí totalitářských ideologií.

0 0
možnosti
MK

weneto

18. 11. 2008 12:50
Pokud je mi známo tak v několika krajích se tvoří kolalice

ODS + ČSSD, tam kde si ODS kladla jako poražená nemístné podmínky (třeba střední čechy ) vytváří ČSSD jako vítěz voleb koalice s KSČM a tam kde je to možné tak s Lidovci - rozhodně se tedy nedá říci že by ČSSD plánovaně vládla s komunisty, protože to by pane Myslíne mohla ve všech krajích v ČR bez problému a hned.

Tudíž vyčítat ČSSD instalaci komunistů do úřadu je poněkud mimo i když chápu jak je to pohodlné - měl by jste možná začít hledat chyby u své milované pravice  - a začít sám u sebe s řešením toho proč prohrála a to velmi drtivě, pokud si totiž budete donekonečna nalhávat že to bylo o 30kč čekají Vás porážky mnohem větší a důležitější

0 0
možnosti
JM

Josef Myslín

18. 11. 2008 13:06
Re: Pokud je mi známo tak v několika krajích se tvoří kolalice

Přečtěte si jiné mé články a uvidíte, že chyby pravice vidím, bohužel nemohu napravit. ¨Pro nesouhlas jsem odešel z ODS a věřil jsem ve změnu po prohraných volbách. Ano, odhadoval jsem prohru již velmi dávno a mé odhady byly dosti přesné. Změna není. Bohužel. Ano, pravice si prohrála volby sama, toť realita. Přesto to není důvod instalovat komunisty. Pokud nevadí komunisté, proč vadí náckové v Litvínově? Mě vadí obojí.

Těch třicet korun bylo uvedeno proto, že to byl jediný program ČSSD. A ano, dnes, kdo je ochoten tohle ČSSD podpořit, tak s ní vládne. Tam, kde ODS kývla, je v radě, kde nekývla, je v opozici.

0 0
možnosti
UD

URB-Královna diskusí

18. 11. 2008 12:27
Hmmm, keci, zvracet, pamětˇ......

 Holt, takový krásný konzervativní slovník. Už tam jen chybělo, že vám lidé neporozuměli. Kdepak holenku, právě proto navštívila bota voliče váš trusník, že už vás karieristy a nenažrané hamouny prokoukla. Hlavně nežehrejte na tu pamětˇ, tu právě k vaší smůle volič má a tak pamatuje, jak se vždy sliby a činy u vás rozcházely. Jeden z vašich nářků a pláčete tak nádherně je, že komunisty volí lidé starší. To je logika, vítejte v realitě, samozřejmě, že si pamatují dobu socializmu lidé starší, když od podvodu zvaném revoluce uplynulo 19 let.. Vzpomínají na život na chatách, při sportu a jiný státem podporovaných aktivitách, na dovolené u moře za pakatel od ROH, na stabilizační příplatky a ekonomické jistoty. Zuříte? Tak to je dobře, tím dáváte najevo svou bezmocnost a tušení brzkého konce. Pá pá pá pá.;-D 

0 0
možnosti
K

klementajn

18. 11. 2008 12:40
Re: Hmmm, keci, zvracet, pamětˇ......

Bravo soudružko! právě jsi tu vyjmenovala prebendy, kterých ti dopřávala tvá rodná strana. Ovšem má to jednu podstatnou vadu. Ne všichni byli členy vaší zločinné smečky. Někdo na vás musel dělat! Tvá nostalgie po rudé knížce  a prebendách je až politováníhodná!!! Zuříš? Tak to je fajn ;-D aneb proletáři všech zemí ......(Y) pá, pá

0 0
možnosti
BP

Baxter

18. 11. 2008 12:25
Mladý ideolog

Ohnivá řeč tohoto mladého ideologa skutečně připomíná pokud ne komunistu tak mladého fašistu jehož jediným cílem a programem je zničit vše levicové. Budu rák poku se tento maldý trouba a jim podobní budou seberalizovat svými činy a vytvořenými hodnotami a ne podonýmí nesnášenlivými ideologickými nesmysly.

0 0
možnosti
JM

Josef Myslín

18. 11. 2008 12:39
Re: Mladý ideolog

Nebojte se, realizuji se svými činy, například v zaměstnání. Mým programem není zničit vše levicové, ale vše totalitní. Pokud vy sám levici s totalitou spojujete, já nikoliv.

0 0
možnosti
M

mikel

18. 11. 2008 12:22
ODS = KSČM

Nevím proč mám dojem, že v tomto článku čtu bolševické kecy přebarvené na modro. Nejspíše to bude tím, že jak komunisté tak odeesalisté pořád musí s někým bojovat

0 0
možnosti
XX

xHall

18. 11. 2008 12:14
Souhlas

0 0
možnosti
JK

regulator

18. 11. 2008 12:03
Pepiku..........................

napsal jsi to dobre..!!!R^

0 0
možnosti
ED

Edmond Dantes

18. 11. 2008 11:56
SUPER NÁZOR! Klobouk dolů!

Jen více mladých jako jste Vy. Nám už došly síly. Bojujte za demokracii! V Čechách se s bolševikem nikdy nepodaří zcela vyhrát (jen DDR vyhrála jackpot) ale jak říkal pan Werich: "...to neznamená, že se máme jen tak vzdát". Od r. 48 tady demokracie nebyla. V r. 68 se to neúspěšně zkoušelo. V r. 89 se to zkoušelo neúspěšně dodnes a teď jsme se demokracii vzdálili na úroveň května 68. Parlamentní volby pak definitivně rothodnou, zda se vrátíme do února 48... Mne už se to příliš netýká, ovšem našich dětí a vnoučat rozhodně ano. Bolševikům na vlastních dětech nezáleží, žijí způsobem "urvat pro sebe co se dá a po nás potopa". Já bych si přál, aby má vnoučata totalitu, jako já, či mé děti nemuseli nikdy zažít. Češi se upisují za mizerných 30kč ďáblu....podepsali směnky na své životy, i životy svých potomků. Hrůůůůůůůůůůůůůůůza! Bůh s námi.:-(

0 0
možnosti
J

JanTvrdoň

18. 11. 2008 10:45
Článek

Dobrý den autorovi.

Pane Myslíne, s Vaším článkem se v podstatě ztotožňuji, ale mám drobné výhrady.

ODS po volbách neodešla v krajích do opozice. V některých krajích (ZL, OL, JM, JČ) přece bude vládnout s populistickou soc-dem. Ona ta praktická politika přece jen je méně ideologická. Pravda, zásadovost by ODS slušela.

0 0
možnosti
P

pesimista

18. 11. 2008 10:52
Re: Článek

ODS skouzává na rověň lidovců - půjdou s každým,kdo je ponechá u koryta, co by také jiného dělali,když nic neumí; mysleli si, že jsou u moci v krajích na věčné časy - podle toho se také chovali

0 0
možnosti
S

slimok

18. 11. 2008 10:04
poplatky

Když jsem se před volbami ptal všech svých známých, proč chtějí volit ČSSDKSČM, tak mi většinou řekli, že kvůli poplatkům, aniž by se o nich, nebo o nějaké reformě informovali. Někteří ještě říkali,že ti hajzlové, magoři, zloději a tuneláři z ODS nám zdražili rohlíky, jogurty, plyn atd.. aby si namastili kapsu a jaký byl za komunistů blahobyt. Ti voliči Sockomoušů kupodivu tvrdili, že za hejtmanství Tošenovského se v kraji udělalo hodně dobrého, ale že na bilbordech a letácích ČSSD je nejtučnějším písmem napsáno -ZRUŠÍME POPLATKY U LÉKAŘE. Vy jste pánové zastánci Paroubka a Ratha tuto volební kampaň ve smyslu - vše zadarmo- nevnímali? Většina lidí, kterým se nechce pracovat, něčeho dosáhnout a o sebe sami postarat a závidí úspěšným, tak šli samozřejmě volit ČSSDKSČM a myslím si - to je můj názor, že hlavně kvůli poplatkům a slibování sociálního ráje. Z čeho se na to veme,to už tito voliči neví, ani je to nezajímá a nebo je těší, že se ubere těm, kteří mají víc než oni.

0 0
možnosti
KD

fifi16

18. 11. 2008 10:42
Re: poplatky

Ó nikoliv, byla zde i velká část populace, kteří nezávidí, dosáhli úspěchu a už vůbec neočekávají sociální ráj. A i tihle šli volit ČSSD. Protože ruku na srdce, pokud má firma slušné základy, racionální podnikatelský plán, tak se dokáže přizpůsobit i ČSSD. Ale tihle voliči, mě nevyjímaje, bohužel nemůžou snést tuhle vládu " hurá systému" a dělání reforem jen z důvodu " rádobypotřeby". ODS si pohnojila situaci už za vlády ČSSD, kdy společně s KDU-ČSL zahájila nulovou toleranci a vymezování se proti ČSSD. Tím prakticky vehnala ČSSD do náruče komunistů. Pokud chtěli dosáhnout, aby komunisté " vyhnili ", byla jediná logická, užší spolupráce s ČSSD po volbách 2006.

0 0
možnosti
  • Počet článků 88
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3276x
Informatik, pravicově orientovaný člověk...