Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JH

jirha

20. 11. 2008 10:57
Ač jsem pravičák nestačím se divit

V záhlaví autor píše že názory jsou pouze jeho a žádné jiné nepřejímá.

Prsk ho ve druhém odstavci píše, protože já jsem nezažil tak jak mi řekli jiní.

Vážený pisateli vy jste stejný jako ti které napadáte, jste demagog.

Možná bych souhlasil s tím co tam píšete i když to není pravicové ale extrémní ale v kontextu toho co píšete je to blábol.

0 0
možnosti
DP

detour

21. 11. 2008 19:31
Re: Ač jsem pravičák nestačím se divit

Slovo "demagog" se na můj vkus používá v poslední době, až příliž často (proti tomuto označení se snad nelze ani účinně bránit). Kolik toho k určitému tématu musíte napsat, z kolika pohledů se musíte na problém podívat, aby jste nebyl nazván demagogem? A kdo tedy není někdy, občas demagog?

A ohledně pravičáctví. Možná, že Vy nejste "opravdový " pravičák. Je současná povolební politika ODS  pravicová? A je současný předseda ODS pravičák?  Pokud jste odpověděl 2x ANO, tak Vás mohu uklidnit, nejste pravičák.

Pán Myslín má jednu obrovskou výhodu, narozdíl od nás starších. Jeho mozek není postižený dlouhodobým pobytem v prostředí rozvinutého socializmu.

0 0
možnosti
MM

palmic

20. 11. 2008 10:44
Najivita, naprosta najivita

ANO ODS se bude paktovat s CSSD, protoze k udrzeni se u koryta jim nic jineho nezbude. Je to totiz jejich taky jejich hlavni motivace, nechapu, jak muze byt autor tak najivni a videt v ODS nejake idealy. Minule jsem volil ODS, ale jen kvuli tomu, abych pomohl sesadit Paroubka. Tyhle 2 strany se uz davno neosvecily a tak maji byt vymeneny za nove a uz nikdy je tam nevracet. Jenze volici jsou hloupe ovce, ktere je snadne zmanipulovat pomoci PR.

0 0
možnosti
PS

petr.stejskal@tiscali.cz

20. 11. 2008 8:42
Clanek

Pan Myslin nezije v Ceske republice. Je to mladej kluk z IT branze, kde se berou slusny penize a lze si hrat na pravicove smysleni. Kdyby zil v regionalnim meste s dvema, fabrikami z nichz jedna je sklarna, druha automotive a obe byly diky krizi v pr---li. Makal by za deset az patnact brutto, drzel by hubu a volil komouse, nebo socany. For je v tom ze krize se muze projevit i v jeho oboru a prijit o flek s padesati-sedesati brutto mesicne pri hypotece patnact tacu na bydleni v Praze, Brne aj vetsim meste je docela problem.

0 0
možnosti
JM

Josef Myslín

20. 11. 2008 9:59
Re: Clanek

No, až na to, že padesát-šedesát brutto určitě není můj plat. Jako absolvent mám cca. průměrný plat. Navíc skutečně nevidím pro méně placeného přínos v tom, že budu volit socany. Jako oni mi plat zvednou? Nebo oni krizi vyřeší? Že je tu tolik automotive, za to poděkujte socanům, kteří jim cpali pobídky horem spodem. Ekonomové varovali před závislostí. Jinak jsem byl pravicový už jako student. Protože nechci, aby mi někdo něco dával a jako odměnu za to si vzal vládu nad mým životem.

0 0
možnosti
VM

-vm-

19. 11. 2008 22:48
Nedivme se

Představitelé zločinecké organizace KSČm se vrací za pilné spolupráce socanských zaprodanců zpět k moci. I v únoru 1948 pomohli socialisté bolševikům k moci a tak mě nepřekvapuje, že to dělají zcela nepokrytě znovu. Co ale nechápu je, když je zločinecká organizace KSČm vládní stranou (protizákoně), proč se někdo pokouší o zákas Dělnické strany? Když tu může být KSČm, proč ne NSDAP ...a Moravy? Třeba je to jediná síla, která dokáže rudý mor vymítit... Když ze zákonů si tady každý dělá srandu.

0 0
možnosti
JH

jirha

20. 11. 2008 11:00
Re: Nedivme se

Protože v těch posledních volůbách nezískala dost na to aby se usadila.

0 0
možnosti
S

sekosh

19. 11. 2008 8:21
Modrý nemodrý, karma za odvahu

Ano, za odvahu, nebo si snad někdo myslí, že toto nestydaté hanění ideálů politbyra a ukazování prstem na na bývalé stranické korytáře a agenty STB zůstane bez trestu? Vzpamatujte se a držte huby, za dva roky si KSČSSD nyní tak lehce nabitá koryta vzít nenechá a vy všichni půjdete hákovat zpět do dolů.

0 0
možnosti
P

Paxa

19. 11. 2008 0:15
Svoboda prodaná za tři pětky,

to je jedno z nejvýstižnějších vyjádření nikoliv pouze výsledků posledních voleb, ale bohužel asi i duševních pochodů mnohých jedinců – bohužel je jich asi víc, jež jsme tušili. Čím dál tím méně se stydí, před ostatními i sami před sebou, za to, že smýšlí rudě. Pořád je ale mnoho těch, kteří by volili komunisty, kdyby jim to nebylo „trapné“. Až se přestanou stydět i oni, potěš nás, no, nevím kdo.

Pochopitelně, komunisté jsou nereformovatelní – stejně jako fašisté či nacisté. A oběma těmto neutěšeným „názorovým“ proudům jako by se v posledních týdnech dostávalo jaksi většího prostoru. Mediálního i reálného. „Něco se děje.“ A lid se baví. Ale tomuhle cirkusu nikdy nikdo jako divák přihlížet věčně nevydrží. Nikdy nevydržel. Nikdy nebyl nikdo, koho by se „to netýkalo“. Ale pořád s tím jde něco dělat, vždycky to jde. A teď je to ještě relativně jednoduché. Třeba podepsat protikomunistickou petici na http://www.viteznyunor.cz/.

0 0
možnosti
PPB

Parouback

19. 11. 2008 0:10
Řečičky jsou k ničemu,

vyleštěte si zbraně a zásobte se střelivem. To je jediná věc, která na bolševika platí.

0 0
možnosti
PN

jirkanovaksuperchlapik

20. 11. 2008 14:23
Re: Řečičky jsou k ničemu,

Pravda,ale proč to neřekneš Klausovi, který komouše protěžoval a plně se jimi obklopoval?

0 0
možnosti
S

socialni.darwinista

18. 11. 2008 22:45
nic prekvapiveho

Nic prekvapiveho pane autore, vedete boj s vetrnymi mlyny. Uz Planton k tomu rekl dostatek : "Demokracie je nadvlada luzy" a ja dodavam socializace je dusledkem demokracie, je to prirozeny a logicky proces .. bohuzel se spatnym koncem.

0 0
možnosti
MP

modrý pohůnek

18. 11. 2008 21:58
Pepíku nezvracej.

Josefe Myslíne napsal jsi to opravdu lidsky modře a jak oba víme, tak jenom my modří jsme požili to legendární  Šalamounovo léjno a víme své, či jak hop na to. Právě v tom je naše modromoudré poselství všem soft navzdory. Ještě snad šílený modrokolega konzervativec Z.Klůč, též tímto syt je a vje vo čo go. Toto Šalamounovo léjno tento, jak sám píše modrošílenec snad i snídá, obědvá a večeří:-©:-©:-©.

Zatím Josefe Myslíne se opatruj a at' se ti vede modře a též šmakuje, jako tvéjm kolegům konzervátivně liberálním ti přeje m.p. a s pozdravem tě péro nádhero se s tebou loučím, snad né zase moc na dlouho.  R^

0 0
možnosti
M

medved

18. 11. 2008 17:20
Paměť máme

To brečíte nad rozlitým mlíkem. Pozor se měl dávat v roce 1990, když se převlékaly košile. Než došlo do podnku

lustrační osvědčení měl ten dotyčný firmu nebo nové postavení. Byli u toho,

A teď dojíždíme na aroganci tak jako dojeli komunisti. To si měli někteří mluvčí nabo jejich nadřízení včas uvědomit.

0 0
možnosti
MD

James Borg

18. 11. 2008 17:57
Re: Paměť máme

Asi myslíš ministerstvo zdravotnictvý. Proč si myslíš že si to měli rozmyslet ? Co presne se ti na zdravotnické reformě nelíbí ?

Například mě se nedotkla skoro vůbec, u doktora jsem byl za tenhle rok cca 4 takže těch 120 kč mě fakt nezabylo. Moje nemocné babičky každoročně doplácely cca 25 tisíc za léky a jinou péči. Ted ted jim to vychází na necelých 10 tisíc/rok (ne vše se do limitu počítá) tak mi řekni v čem je ta zdravotnická reforma tak strašně špatná, když starým a nemocným lidem zaplatíme léky a operace.

Když se na to podívám z levice tak zaplatit statisícům acilpirin je solidárnější než tisícům náročné a velice drahé operace.

Když teda připustím že nebudou poplatky, jak jinak chcete lidi dostat do zdravotnictvý peníze? Možna odpoved je že to tam da stat ale stat si to vezme od vás. Tak není lepší dát lékařoj 30 Kč  přímo, které stát potom zdaní, nebo je lepší peníze vybrat od lidí část znich sežere úřední šiml a birokracie(uřednik ma taky plat- svete div se !!!) ??

0 0
možnosti