Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PM

neofyt

10. 9. 2008 11:35
Pravda, nic než pravda.

Já bych ještě přiostřil směrem k mafiánským praktikám a Topolánkovým spolupracovníkům typu Dalík. Jinak je velmi trefné to, že za vzestup socanů a komoušů může "pravicová" politika dnešních ODSáků, kteří občany převědčili, že pravicová politika jsou prachy, které zase dělají prachy a kdo je nemá, ať táhne třebas k socanům.

0 0
možnosti
T

Treehorn

10. 9. 2008 11:23
Hloupost

...je všeobjímající, pro mladé konzervativce typický atribut (zajímavé je, že tito lidé rozumí ekonomii nejmíň z mých ex-spolužáků z VŠE). Fanatické láska k Václavu Klausovi a jeho pojetí ODS zcela zaslepuje deklarovanou pravicovost. Ano - Topolánek je hulvát, s nezdravými kontaky na ČEZ a na českou polo-mafii. A víte co? Je mi to jedno - tím se totiž absolutně neodlišuje od zbytku českých politiků. Ale rozdíl tam přeci jenom je - Topolánek je nejlepší premiér, jakého jsme od revoluce měli. Prosazuje refeformy, které proklamoval před volbami v maximální možné míře, kterou koaliční vláda dovoluje. Pan Klaus je sice elegantní, ale populistický žvanil, který se bál jakoukoliv reformu provést. Topolánek, přes četná negativa, je praktický politik, který se nebojí prosazovat správné reformy (např. zdravotnictví, na kt. nikdo 15 let nehrábl). Takže - chcete-li slušného premiéra, jak je libo. Chtěl bych ho taky, ale reformy jsou mi přednější.  

0 0
možnosti
KD

fifi16

10. 9. 2008 11:48
Re: Hloupost

Ono taky na to zdravotnictví nebylo třeba hrabat. 27 miliard přebytku o tom svědčí.

0 0
možnosti
ZW

Lady62

10. 9. 2008 11:19
Mladí konzervativci...

kapitola sama pro sebe ... naivní, ambiciózní a běda, když se jejich ambice nenaplní... viz exposlanec Morava. Zrovna od MK je prima, když kážou o morálce Rv

0 0
možnosti
MJ

kizt

10. 9. 2008 11:18
jestliže

takto smýšlej všichni mladí konzervativci,pak se k Vám budu hlásit a i přes to,že už tak mladý nejsem-dávám karmu

0 0
možnosti
KD

KECHUD

10. 9. 2008 10:42
Souhlas všemi 10

Řešením z říše snů by byla jakási oposmlouva, že obě hlavní strany vymění 90% nebo třeba 100 lidí ze svých špiček. Ale to by kaprům musely narůst ručičky, aby si mohli vypustit svůj vlastní rybník. R^R^R^

0 0
možnosti
VH

Stará kára

10. 9. 2008 10:26
V jednom s vámi souhlasím

Člověk, nejen politik by měl vystupovat slušně.

Mám-li si však vybrat , musím říct, že je mi milejší vztyčený prostředník než velký bilbord na Letenské pláni (Mobilizace), po kterém následuje oposmlouva.

Je mi milejší ostravské chacharství než kultivované výklady o vyrovnaném rozpočtu - aby následně trvalo tříleté období podpory neuvěřitelně vysokých schodků.

Je mi milejší emotivní projev než letité profesorské brojení proti občaské společnosti (a tedy např. stranou neorganizovaných mítinků na Václaváku) po které je sezvána celá rodinka, aby na Vaclaváku sehrála divadlo k záchraně kůže intelektuála.

Takže - koho nabízíte vy?

0 0
možnosti
L

Libertad

10. 9. 2008 12:12
Re: V jednom s vámi souhlasím

Ve všem co jste napsal ve své reakci souhlasím. Přesto by pan Tolpolánek měl odejít, ale v žádném případě by ho neměl nahradit pan Bém z Prahy.

0 0
možnosti
A

assue

10. 9. 2008 10:03
Souhlasím,

nic než pravda a jen pravda. Takto myslí a cítí podobné spousta lidí. Je jen velice smutné, že ODS osm let získávala důvěru voličů a během tak krátké chvíle ji opět ztratila, vinou několika mocí zaslepených. Co je však nejhorší jen velmi obtížně a bojím se, že ještě mnohem déle ji bude získavat zpět.

Dostáváte karmuR^R^R^

0 0
možnosti

vodní želva

10. 9. 2008 9:26
článek mi mluví z duše,

byl bych ochoten volit ODS, ale pouze v případě, že v jejím čele nebude Mirek Topolánek. ODS má šanci na podzimním sjezdu převolit vedení a já doufám, že se tak stane, protože nechci volit stranu, jejíž předseda nechápe souvislosti a průšvihy se snaží zametat pod koberec. Znám v ODS jednoho člověka, kterého bych si za předsedu vyloženě přál. Je to člověk inteligentní, vzdělaný a slušný. Dokáže být přiměřeně tvrdý, aniž by u toho musel červenat, blednout, řvát nebo kopat do aut, navíc má se jedná o velice zkušeného politika, který má za sebou velkou politickou kariéru. Ten člověk se jmenuje Přemysl Sobotka a s ním v čele (nebo jiným  politikem takovéhoto střihu) budu tvrdit, že ODS je moje strana. V tuto chvíli to ale říci nemůžu. 

0 0
možnosti
MK

weneto

10. 9. 2008 8:01
Zajimávý článek

Jakožto konzervativci, kterým zřejmě jste Vám vašeho předsedu nezávidím ani náhodou - po 8 letech vládnutí ČSSD byl jasné že vyhraje pravice ( střídání u vesla je normální ve všech státech ) bohužel pro Vás se zdravá strana průměrně znemožní za 8-12 let ta Vaše to dokonale zmákla za 2 roky.

Ale nevěšte hlavu Váš předseda je sice čím je a ODS táhne dlouhodobě do pekel - ale pro Vaše uklidnění nejste jediný kdo musí včele strany snášet pochybné individum;-)

0 0
možnosti
L

lycka.tomas

10. 9. 2008 7:49
Kašlete na všechno, lidi! Dnes se....

... spouští LHC v CERNu. Přímý přenos začíná v 8:30 na CERN stránkách! Pokus začíná v 9:00!!

0 0
možnosti