Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RB

blazir1

10. 9. 2008 12:58
Ja jsem sice hrdy volic CSSD,

ale souhlasim na 100%. Proti OPRAVDOVYM pravicakum nemam nic, vazim si jich.

0 0
možnosti
NN

noneno

10. 9. 2008 14:11
Re: Ja jsem sice hrdy volic CSSD,

Ano, pravičák, který má na prvním místě morální hodnoty je hoden stejné úcty jako levičák, který má na prvním místě morální hodnoty. Pak teprve mohou přijít společenské hodnoty - pravičáci mají rádi pořádek, zásadovost a popohánějí svět (materiální) dopředu. Levičáci mají rádi pohodlí, záleží jim spíše na tom, aby jim nekazila bída druhých radost ze života a svět (emociální až duchovní) dokážou vyburcovat ke kolektivnímu cítění a jednání. Oba tyto principy, pokud se střídají a jeden hlídá druhý mají svůj význam v demokracii. Tento význam ztrácí obě strany (levice i pravice), když některá  začne s podloudnými praktikami jako je zneužití poslanců za druhou stranu, jako jsou vymyšlené sprostoty a pomluvy všeho druhu na jednu či druhou stranu a společnost začíná být otravovaná duchem politického "smradu"...

0 0
možnosti
A

antizeleny

10. 9. 2008 12:52
s malými výhradami

za 2+ R^

0 0
možnosti
AK

Alphik

10. 9. 2008 12:43
Výborný článek

Dobrý den, plně s tímto článkem souhlasím, je napsán velmi dobře a vystihuje můj pocit z premiéra Topolánka. Aleš Kadeřábek

0 0
možnosti
G

Gambri

10. 9. 2008 12:57
Re: Výborný článek

Já si myslím, že u nás ve skutečnosti vládne Mrázkův archív.

0 0
možnosti
MU

mazlikuzlik

10. 9. 2008 12:35
pomohlo by to všem

Snad ještě poznámka. Odchod Topolánka by prospěl celé politické scéně, protože i v ostatních stranách časem, pochopí že to s hulvátem v čele nepůjde. Důležitý je kontrast a ten je nyní mezi Paroubkem a Topolánkem minimální.

0 0
možnosti
ZO

Zdeněk Oulehla

10. 9. 2008 12:40
Re: pomohlo by to všem

To hulvátství mi na něm vadí ze všeho nejmíň. Daleko horší je, že nemá vůbec žádný vlastní názor.

0 0
možnosti
MH

mh_ringo

10. 9. 2008 12:32
Naprosto souhlasím a podepisuji

Jsem dlouholetým voličem ODS a citím momentálně zklamání a doufám v její očistu. Mezi přáteli, kterým jsem ODS doporučil a oni ji fakt šli volit se teď cítím strašně hloupě. Máte nějaké informace o tom, kolik takových zklamaných v ODS je? Nebo je to jen minoritní názor, a většině je bližší košile než kabát a raději disciplinovaně odkývou vše od předsedy, grémium až po členskou základnu? Korýtek se vzdává asi těžko, ale to je fakt lepší být pár roku u lizu s tím, že pak na dlouhá léta nic? Lepší těch pár let polsaneckých peněz, ministerských platů a totální diskreditace? Stojí to fakt za to? Jak je možné že se poslanecký klub postavil za pana Tluchoře a odepsal Tlustého? Mám z vrcholných politiků ODS pocit, že jim je celá ODS a mravenčí práce jejich členů ukradená. Že jsou to jen sockovské vyžírky, kteří se nechali práci lidí z ODS vynést nahoru, nahrábnou si a pak vem ODS třeba čert.

0 0
možnosti
D

duhastrecht

10. 9. 2008 14:04
Re: Naprosto souhlasím a podepisuji

Jak je možné, že poslanecký klub ODS odepsal pana Tlustého:)))  - a neodepsali ho třeba právě proto, že se domluvil s redaktorem na sólokapru pro něj spočívajícím v tom, že bude svým vlastním stranickým kolegům tajně a se skrytou kamerou nabízet kompromitující materiály s cílem, aby se na provokaci chytnul šéf strany Topolánek, aby tak zdiskreditoval a potopil před volbami vlastní stranu,  rozbil koalici a celou vládu a dostal k moci Paroubka a jeho ČSSD - tak to se moc nedivte, že takovéto "kolegy" ve svých řadách ODS nechce. Myslíte si, že kdyby to samé, co Tlustý udělal své straně například  Škromach, že by ho socani podpořili:))) nebo, že by ho vyrazili  stejným stylem jako Melčáka:)))  A obhajoval byste Tlustého, kdyby například stejným způsobem obcházel konkurenci  ČSSD?:)))

Já jsem naopak rád, že na Tlustého podrazáckou špínu se chytil jen Morava, který již byl odejit,

ne Topolánek, ne Tluchoř, na nikdo další. ODS s Tluchoři je volitelná, nevolitelná by byla s Tlustými.

0 0
možnosti
JJ

jay

10. 9. 2008 12:30
Co takhle zmenit job?

Kritizovat umi kazdy, hlavne v CR, ale prijit s jinym resenim, nebo vylepsit to puvodni to ne. Idnes ctu kvuli prijatelne nestrannosti, ovsem to, co jste napsal, patri spise na Novinky. Nechci omlouvat pana Topolanka, svym zpusobem je to hulvat, ale odhodlal se ke krokum, ktere dlouha leta kazdy ignoroval, protoze jsou to kroky nepopularni a zvlast, kdyz nekomu sahnete na penize (a konecny efekt muze byt i pozitivni) je to v nasi zemi brano jako nehoraznost.Rv

0 0
možnosti
ZO

Zdeněk Oulehla

10. 9. 2008 12:38
Re: Co takhle zmenit job?

Myslím, že autor nemá blog jako "job". A komu sáhl Toplánek na peníze? Já jako volič ODS jsem právě to očekával, ale jediný ministr, který se do něčeho pustil, byl Julínek a zrovna toho Topolánek podráží - kvůli koalici. A co dalšího ODS z programu splnila? Rovnou daň, právě Tlustého vynález. Ale opět kvůli koalici z ní udělala superhrubý paskvil.

0 0
možnosti
MK

briza

10. 9. 2008 12:17
Hmm

Jakkoliv si o mladych konzervativcich myslim svoje , autor ma ve vetsine veci naprostou pravdu. Ovsem kritika kompromisu v prosazovani volebniho programu mi vuci Topolankovi (jako, ze mi jinak pije krev) prijde nefer. Bylo by dobre si vzpomenout za jakych okolnosti tahle koalicni vlada vznikla a jake ma postaveni v parlamentu.

0 0
možnosti
E

EnVidiaSeries

10. 9. 2008 12:27
Re: Hmm

Souhlasím, ale čím myslíte že to je, že ODS nemá v koalici převahu? :-) Je to prosté: nedokázala oslovit převahu voličů. Díky své korupci, své nadřazenosti, své nabubřelosti a hlavně: kvalitou svých kandidátů: tedy jmen, která jsou mnohdy spojena s mnohými nedořešenými nebo dokonce zmanipulovanými kauzami..

0 0
možnosti
MU

mazlikuzlik

10. 9. 2008 12:15
Kde se vzal...

Mně není jasné, proč byl vůbec kdysi Topolánek předsedou ODS zvolen, byť to bylo po odchodu Klause a v obtížné situaci.

Jeho vítězství ve volbách jsou spíš dílem pravidelného cyklu střídání vlád a aférami ČSSD. S tím bohužel získal punc nezdolného chlapíka, kterému pod rukama všechno kvete.

Reformy: I když je to pěkné, tak zdravotnictví pokládám za okrajové. Jiste, zdraví je důležité a VZP končívala pravidelně se ztrátou, ale to tuhle zemi nespasí.Proto by mě zajímala vize ekonomických reforem v ODS nyní, kdy je Tlustý v nemilosti a daňová reforma byla jen kosmetická záležitost. Dnes jsem se navíc dočetl, že jsme opět klesli v žebříčku zemí hodnocených dle podmínek k podnikání...

Pozoruhodný výsledek. Také není přijatelné, že největší Topolánkovi kamarádi jsou Kalousek s Bursíkem. Hodnotit je nemá smysl a tak zatímco s jedním se asi blížíme energetické krizi, druhý nám dopomůže k pokračování vyhnívání státního rozpočtu.

0 0
možnosti
AO

Alan Ostárek

10. 9. 2008 11:55
Je to přesně tak, jak říkáte

Budeme asi z podobného ideového těsta a musím s Vámi souhlasit. V posledních volbách jsem samozřejmě volil ODS, protože jejich původní Modrá šance je přesně to, co tato země potřebuje. Přičemž ze všeho nejpodstatnější pro mě byl ekonomický program zašítěný Tlustým Vlastou. Ve chvíli, kdy byl Vlasta odstaven, jsem se začal zlobit. Když jsem potom viděl, v jaké podobě jsou "reformy" prosazovány, zlobil jsem se už hodně. Všechno to završil přerod od eurorealismu k eurofilství a akceptování oteplovačského fanatismu. K tomu ještě ty srandičky kolem církve a je jasné, že se tady nerealizuje program ODS, ale KDU-ČSL + SZ. A nadto je předseda vlády tupé hovado.

Takže v zájmu záchrany jediné velké původem pravicové strany u nás se přidávám k Vaší výzvě.

0 0
možnosti
JU

urbi001

10. 9. 2008 13:30
Re: Je to přesně tak, jak říkáte

To označení, které jste použil na Topolánka, se spíš hodí na Vás. Pravicový fundamentalista, který zaměňuje kompromis s prostitutstvím. Pro kterého jsou cennější řeči, než činy, forma místo obsahu. Který vzývá Klause, jenž pravici takřka rozvrátil a ODS zanechal ve minulé Sněmovně s nějakými 55 poslanci. Hlavně že byl ideově čistý a uhlazený.

0 0
možnosti
E

EnVidiaSeries

10. 9. 2008 11:51
S chutí bych se pod toto podepsal..

Topolánek dovedl ODS v podstatě do stavu, kdy hnije zevnitř.. Rv Dnes však už můj volební hlas nemají, aby měli, pak Topolánek, Tluchoř, Langer prostě musejí jít.

Tlustý nechť zůstane do konce volebního období a voliči v jeho regionu nechť sami rozhodnou, jestli ho preferenčními hlasy vytáhnou zpět do Sněmovny..

Role Tlustého (byť volavky) je pro mě pořád férovější, než role Tluchoře, který zjišťoval, jestli se to dá "koupit" po jedné nebo celek, dále role Topolánka, jeho pravou rukou je Dalík s jeho přiznáním, že podobné fota už má z Mrázkova archivu, nebo role Langera, který dodává ve své partaji těmto hnusákům prověřené podklady, zabavené policisty při odkrývání tr. činnosti jim nepohodlných podnikatelů (Pitr, Mrázek, Krejčíř).

Jak vidíme všichni, ODS neprochází soutěskou smrti (jak tvrdí Topolánek), ale svíjí se ve smrtelné křeči poté, co jedni nenažranci začali válčit s těmi druhými!

0 0
možnosti
  • Počet článků 88
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3276x
Informatik, pravicově orientovaný člověk...