Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
H

Hufner

10. 9. 2008 15:05
Naše jednička

Soudruh četař Topolánek je ozdobou naší republiky, ukažte mi jinou zemi, kde je předsedou vlády větší hulvát a "jednička";-D;-D;-D

0 0
možnosti
JU

urbi001

10. 9. 2008 15:09
Re: Naše jednička

Česká republika, září 2005- červen 2006.

0 0
možnosti
F

Fleischumacher

10. 9. 2008 14:44
Dost uz bylo Topolanka

S tim jak strasne se Topolanek behem celek kauzy vztekal mi prijde, ze je bud neuveritelne moralni clovek, nebo mel pan Morava vazne stranicky ukol. Uz nekolikrat jsem premyslel o vstupu do ODS Brno-stred, jina strana pro me neprichazi v uvahu (clovek voli mensi zlo), ale dokud ji nepovede charakterni clovek, jako p. Bem, budu tento krok odkladat. 

0 0
možnosti
JU

urbi001

10. 9. 2008 14:47
Re: Dost uz bylo Topolanka

Ta posledni veta, to je vtip?

0 0
možnosti
KP

Charles_Davy

10. 9. 2008 14:38
Zajímavý článek

Člověk by si i pomyslil, že pravicová politika není jenom honba za penězi za každou cenu a bezohledně.

Ale Topolánek si sám řekl o nakopnutí do ... Očista ODS by se měla týkat především jeho. On neumí jednat s lidmi, to není politik. Hodí se tak akorát do armády.

0 0
možnosti
JU

urbi001

10. 9. 2008 14:52
Re: Zajímavý článek

On umí s lidmi naopak jednat velmi dobře. Prosadil se do senátu v rudém kraji. Prosadil se jako neznámý politik do čela ODS. Prosadil 2x Klause do prezidentske funkce. Prosadil se ve volbach do Snemovny i v drsnem pretahovani s Paroubkem po techto volbach. Prosadil - ac ne idealne - zmeny ve verejnych financich. Neznam komunikativnejsiho politika.

0 0
možnosti
MKI

Milan Kolář

10. 9. 2008 14:33
tady zasedá buňka KSČ?

Je pěkné vyslechnout si kritiku předsedy pravicové poltické strany a rady jak vše napravit od lidí, kteří by se měli držet svého (dříve Rudého) Práva.

Že tu soudruh redaktor nevybočil z obvyklého tlachání na úrovni čtvrté cenové skupiny, kdy všichni kradou a všichni jsou s odpuštěním hajzlové, mne u něj vůbec nepřekvapuje.

Zdá se, že tato "slabá" ale úspěšně vládnoucí vláda a její docela dobré výsledky hodně levicové opozici vadí.

0 0
možnosti
JM

Josef Myslín

10. 9. 2008 14:52
Re: tady zasedá buňka KSČ?

Levicovou opozicí myslíte mě, někdejšího člena ODS (který jasně říká, že se chce vrátit)? Přečtěte si mé články staršího data... pokud vám tohle připadá levicové, pak nevím :-)

0 0
možnosti
I

Igor4000

10. 9. 2008 14:27
Hlouposti

Autor projevil podobně radikální myšlení, jaké projevuje křídlo strany Zelených vedené Danou Kuchtovou. Tedy "buďmě naprosto pravicoví (zelení), a to, že fungovat v koalici si žádá kompromisy, jako pravice (zelení) budeme ignorovat, jsme přece pravice (zelení)".

Navíc, pane Myslíne, spočítejte si, v kolka volbách Topolánek přivedl ODS k vítězství a pak se znovu zamyslete nad smyslem Vašeho příspěvku.

0 0
možnosti
ZB

zberanek

10. 9. 2008 14:24
Pěkný článek

Topolánek sám od sebe neodejde. Bohužel jeho působení brzdí ČR na dlouhá léta. Po hrůzovládě ČSSD měl velkou šanci zkroucené napravit, ale on to ještě více pokroutil.

0 0
možnosti
S

Semper2

10. 9. 2008 14:23
Pamele palec nahoru !

Pamela (níže) to napsala velmi dobře. Žijeme v zemi, kda je permanentní komunistický odboj. Mladím komunisté se učí na býv. vojenských cvičištích zacházení se střelnými zbraněmi, státní správa je z 80 % tvořena úředníky s komunistickou minulostí, nebo jejich dětmi, polcie dtto (přišlo sice mnoho mladých, ale kdo je zaučoval... staří bolševičtí matadoři, proto nasáli i oni do sebe komunistické svinstvo). Tzv.městská policie je na polovině území republiky tvořena místními nemakačenky a acociály a vytváří často jen stafáž pro zločiny, nebo je dokonce zakrývá. Média jsou obsazena opět komunisty, resp. jejich dorostem. ČT a točí medailony komunistických zločinců (viz včerejší dokument o s. Taussigové na ČT 2) namísto toho, aby tito lidé (jako Taussigová) byli postaveni před soud. Atd., atpod.

Člověku se chce zvracet nad těmi Šloufy, Grossy, Paroubky, Tlustými, Bémy, Kalousky...

Pane Topolánku držte se ! A ty Juro Čunku se taky neflákej !

A blogerovi p. Myslínovi palec dolů.

0 0
možnosti
JM

Josef Myslín

10. 9. 2008 14:28
Re: Pamele palec nahoru !

Já snad podporoji komunisty, bolševiky, asociály, zločince a příživníky? Já naopak žádná důslednou pravicovou politiku, která těmto aspoň částečně vezme vítr z plachet.

0 0
možnosti
JK

iDaddy

10. 9. 2008 14:18
Přesné,

co víc dodat. Přesný popis politika, stavu strany, které předsedá, vlády, které předsedá a pocitů voličů.

Pravice je díky Topolánkovi a jeho kamarile v krizi.RvRv

0 0
možnosti
GKB-

Glock každopádně bez -e

10. 9. 2008 14:25
Pocity voličů? My?

Mluv za svoje pocity, ano? Ve svých výlevech zásadně používej zájméno "já" a jeho odvozeniny, já tě za svého tiskového mluvčího nejmenoval..

Děkuji za pochopení.

0 0
možnosti
ML

Englaw

10. 9. 2008 14:03
Topolánek = krach pravice, vítězství levice

Jako jednoznačný pravicový volič mohu jen plakat. Díky "práci" takových arogantních primitivů jako je právě Topolánek, ale například i Langer nebo Tluchoř se podařilo opět zcela zdiskreditovat pravicovou politiku a dát milióny argumentů populistům typu Paroubka či Ratha. Díky nezměrnému úsilí jmenovaných pravicových politiků nás zcela jednoznačně čeká minimálně dalších 8 let vlády levice (čti lůzy). Bohuzel, zřejme k tomu přispěju svým způsobem i já, protože pokud se v ODS nezmění radikálním způsobem vedení, tak ji za dva roky (či možná dříve) rozhodně volit nebudu.

0 0
možnosti
JU

urbi001

10. 9. 2008 14:06
Re: Topolánek = krach pravice, vítězství levice

Pane, upozorňuji Vás nesměle, že Topolánek měl vždy a všude lepší výsledky než jeho předchůdce. Ať už je jaký je. Krach pravice už tady byl, a Topol jej určitě nezpůsobil.

0 0
možnosti
NN

noneno

10. 9. 2008 14:01
Velmi slušně a přesně napsaný otevřený dopis

Škoda, že Topolánek si tento dopis nepřečte. respektive, ikdyž by si ho přečetl jen by sysčel zlobou a hodil by po autorovi jakékoliv i smysšlené kompro. Jsem týchž názorů jako autor, bohužel má osobní zkušenost s ODS je : hrubost, sprostota, arogantnost, převrácené hodnoty (například mi bylo vyčteno, že bráním lidem -tím, že požaduji noční klid- se bavit; má stížnost na kolotoče 5 m před přízemními okny byla podána tak, že pohrdám řemesly! To vše z úst radních za ODS a ještě horší věci). Takže považuji ODS a ty, co v ní "vystupují" za morálně pokleslé lidi. Ovšem s hodnotami, které vyzdvihuje autor článku se plně ztotožňuji a podle nich žiju. Ovšem ODS nepovažuji za schopnou vlastní revitalizace. Bohužel! [>-] 

0 0
možnosti
  • Počet článků 88
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3276x
Informatik, pravicově orientovaný člověk...