Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PN

jirkanovaksuperchlapik

11. 9. 2008 8:13
Pokud by ve vedení ODS byli lidé jako pan Myslín

, kteří ví o co jde a myšlenka je jim přednější než koryto, tak budu ODS znovu volit. A včera jsem musel souhlasit s prezidentem Klausem, řekl, že politika ztratila obsah, má pravdu. Politici se zabývají už jen sami sebou a věcný témata nějak ustupují do pozadí.

0 0
možnosti
JP

sir Humprey

11. 9. 2008 8:44
Re: Pokud by ve vedení ODS byli lidé jako pan Myslín

ano

0 0
možnosti
K

komik

11. 9. 2008 7:52
Máte pravdu.

Máte pravdu, ale v současné době to nikdo z vedení ODS nechce slyšet. Vedení chce slyšet jiné argumenty. Od té doby co p. Topolánek a Paroubek myslí jiným orgánem, než mozkem, to jde do háje. Doufám, že nastala doba, aby si pouze hráli s dětmi a bude pokoj.;-D

0 0
možnosti
F

Frantaflinta88

11. 9. 2008 8:52
Re: Máte pravdu.

Co má s tím svinstvem ODS společného Paroubek? Nějak to nechápu. když před volbami ODS hystericky řvala,že je Paroubek ztělesněný ďábel, tak byl pro vás Topolánek pánbůh bez jediné chyby! nyní po dvou letech je jasné,že paroubek je proti hovedu a primitivovi kultivovaný slušně se vyjadřující pán, vybraného chování, jak podle Gutha-Jarkovského.To je ostatně v porovnání s Topolánkem a jeho primitives group úplně každý.Představitelé koalice,toč kutečná ELITA NÁRODA....vylezlá z KANÁLU:-© 

0 0
možnosti
PN

jirkanovaksuperchlapik

11. 9. 2008 7:51
Ač volič ČSSD s článkem souhlasím

a děkuji za něj. Myslím si ale, že i Jiří Paroubek by měl odejít. Odpovědnost za vládnutí sice nemá, ale jeho výstřelky mě jako voliči ČSSD vadí.

0 0
možnosti
E

editi

11. 9. 2008 3:15
Velmi mile

jste mě překvapil. Více takových a vydržet, neslibovat a konat. ;-D;-D;-D;-D

0 0
možnosti

rebel

10. 9. 2008 21:57
pokračování

Doufám, že to není za peníze, které někomu dluží , nebo to zacvakl   mrtvý

Báči???? A je to jistě inteligentní člověk, kterému vykradou auto a on neví čí

to auto je

0 0
možnosti
GF

Georgis Fasulis

10. 9. 2008 21:57
Jsou jen dvě možnosti, ani jedná nesvědčí pro autora

K obsahu čl. se nemá cenu vyjadřovat, je to jen smršť v emocích psaných urážek bez jakéhokoliv racionálního jádra. Ale chtěl bych říci něco jiného,ani ne tak autorovi (dokud nevychladne, nemá cenu mu nic říkat) jako spíš ostatním, kteří by propagandistický článek pana Myslína brali vážně. Jsou jen dvě možnosti:

1) Topolánek je neuvěřitelný lump, tak, jak ho zde pan Myslín  popsal - v tom případě je celá strana ODS lumpy prošpikována odspoda až nahoru, jinak by Topolánek nemohl být neustále volen do jejich čela.

2) Topolánek lump není, něco ve straně dokázal  a proto je stále znovu a v souladu s vnitrostr. demokr. principy volen do jejich čela. Jen autor ho z plného srdce nenávidí a podle toho vypadá taky jeho článek plný záště a nenávisti.

Pokud je pravda 1), pak autor je vědomě členem organizace plné lumpů (Mladí konzervativci jsou tuším jakýmsi "komsomolem" ODS).

Nebo je pravda 2), ale pak je článek sprostá pomluva. Ani jedno nesvědčí nic dobrého o autorových morálních vlastnostech.

0 0
možnosti
S

simsII

10. 9. 2008 22:09
Re: Jsou jen dvě možnosti, ani jedná nesvědčí pro autora

Co kdybste se na věc podíval také z druhé strany? Autor dle mého názoru mluvil z duše 3/4 národa. O tom, že je premiér lu.p je přesvědčeno asi to samé procento. Nebo si myslíte, že se spořádaný člověk obklopuje Dalíky apod.?

Asi jsou Vám sympatičtí.

A že je ODS prošpikovaná kariéristy, všelijakými lumpíky a podvodníky a taky hlupáčky typu Moravy a Bendy si myslí všichni, kdo mají common sense.

0 0
možnosti

rebel

10. 9. 2008 21:57
Váš premiér

Topolánek je lhář , který tajil dlouho  v životopise studium na vojenské škole,

aktivity v Socialistickém svazu mládeže a důvod odchodu z této školy. A za co

koupil tak drahý a luxusní byt v Praze, když svoji firmu dovedl ke krachu.

0 0
možnosti
KK

Stone_Pilot

10. 9. 2008 20:07
Volby

Volby dopadly tak, jak dopadly. Topolánek mohl nechat vládnout levici, nebo značně slevit z programu ODS, aby udržel aspoň středovou koalici. Zvolil to druhé. Chtěl bych vidět teoretiky Myslínova typu, jak by to zvládli za těchto podmínek oni.

0 0
možnosti
PV

grimosa

11. 9. 2008 11:47
Re: Volby

ano, mohl nechad vládnout levici, mohl nechat vytvořit úřednickou vládu, mohl se domluvit s ČSSD a vytvořit takový volební systém(většinový) aby se situace nemohla už opakovat.

Zvolil tu nejhorší možnost, udržet se u moci, aniž by mohl plnit sliby, které dal voličům. Zavedl do politiky systém vydírání a uplácení poslanců, myslím že on je ten hlavní kdo je za vše zodpovědný!

0 0
možnosti
P

P.Farsky

10. 9. 2008 18:31
Pane Myslíne, klobouk dolů.

Pane Myslíne, ode dneška klobouk dolů a všechna čest.

Pane Myslíne, ode dneška jste pro mě člověk , který má své paradigma, kterému věří a tím je neskutečně cenný , zvláště v této české postmoderní,  banánové kaši.

Pane Myslíne ode dneška jste pro mě člověk, se kterým mohu souhlasit, nesouhlasit, ale vždy má ceny ho poslouchat,

Pane Myslíne , zároveň se Vám omlouvám , za všechna předchozí nedorozumění. chyba byla na mé straně, protože jsem Vás, neprávem, zařadil mezi Polanecké, Zieglery Kulhánky a spol.

Pane  Myslíne,  na zavěr si dovolím jeden dotaz . Nejímá Vás hrůza z  úrovně formy i obsahu diskuse "příznivců pravice" na tomto blogu . Já jsem si vědom , že působením "pravicové" lů*zy a špí*ny reprezentované Zieglerem , Polaneckým , Křížem a.p. poklesla úroveň tohoto blogu na neskutečně primitivní úroveň a není obrazem ( alespoň doufám) politického klimatu obecně.  Přesto hloubka zde předváděného primitivismu děsí a varuje do budoucnosti.

0 0
možnosti
S

simsII

10. 9. 2008 18:28
Pane autore,

Vaše příspěvky jsou pro mne vždy záležitostí k přemýšlení, nejsou to ploché bláboly. Pod mým příspěvkem je i mnoho těch, které brání pana Topolánka a pravděpodbně mnoho chyb v politice ODS nevidí (možná je pro ně snažší vše svádět na tu hroznou koalici). Mne naposledy pan Topolánek přesvědčil o svých kvalitách svým "emotivním" rozhořčením. Nedalo se mu věřit jediné slovo, zavádějící a manipulativní projev, snášení polopravd a pololží, jen účelově zařených, aby ten Bursík hlavně prošel. Podlézavá kytice pro poslankyni Zubovou, já bych mu ji osobně hodila na hlavu.  Dalík, který mi připadá, že je ten skutečný premiér, který kroutí figurínou Topolánek. Vždyť už jsme toho viděli dost, abychom měli jasno. Nebo se ODS chce dožít dalšího Sarajeva? Našlápnuto opravdu má. Voliči nejsou všichni tak hloupí, jak si ti nahoře myslí.

0 0
možnosti
  • Počet článků 88
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3276x
Informatik, pravicově orientovaný člověk...