Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

kOBLICH

11. 9. 2012 11:20
NIc po nás nezůstane,

ale zas se nikdo nepředře, ani fyzicky, ani duševně. Lidstvo prostě objevilo socialismus a kouzlo žití na dluh. A nejen ty "civilizované" státy. Vždyť kdyby do Afriky neproudila v posledních 40 letech trvale humanitární pomoc, tak polovina jejího obyvatelstva vymře hlady, protože před několika generacemi zapomněli, že jídlo se dá získávat i jinak, než od hloupého bílého muže...

0 0
možnosti

CDN aneb idnes mimískem

11. 9. 2012 11:10
co by

na to tu máme Lálu alias šerifa Vala, ten by vzal rudlík a šutr by odvezl někam daleko a další dva ze světáků by mu pomohli. V.Král z emeriky by se ten šutr snažil rozstřílet UZIm a křičel by u toho stop, stop a Krám z Londýna by do toho šutru z pozice menežera kecal poučky, že v globalizaci solitér nemá co dělat, až by se ten šutr s radostí sám rozpadl.

0 0
možnosti

Paeris Kiran

11. 9. 2012 10:55
Mno moc na výběr momentálně nemáme...

Záleželo by na časovém rámci... pokud bychom měli 10 let je času dost v podstatě na cokoli.  (od poprášení asteroidu z jedné strany barvou na tonery... což zajistí že ho z kurzu za tu dobu odfoukne i slunce)

npokud by jsme měli rok tak nám zbývají maximálně atomovky - napřed pomocí přímého zásahu nukleární hlavice vyrobit na jedné straně díru, a pak díru použít jako trisku pro další výbuch... to spolehlivě změní kurz naprosto čekoholi,

Pokud by sme měli jenom měsíce... no tak to můžeme jenom doufat že konspirační teoretici mají pravdy a "Reagan-like" hvězdné války na orbitě skutečně postaveny jsou... několik měsíců působení částicových svazků a laserů by ho odfouklo z kurzu stejně jako slunce. (Na dostatečně velké vzdálenosti stačí i infinitesimální změna vektoru rychlosti)

Tolik k řešení... pokud by to nešlo bylo by nutné redukovat ztráty... to jest ho rozbít na co nejmenší kusy- část by se opět dostala mimo kolzní kurz, a více by toho shořelo v atmosféře.

1 0
možnosti

MacX

11. 9. 2012 8:40
Pane Myslíne, trochu myslet třeba...

1. Agendu vlád dnes neurčují voliči, ale sponzoři politiků. Právě proto se například "priorita" všech našich vlád - školství - stává odíraným otloukánkem. Politikové něco slibují před volbami a po volbách dělají něco jiného. Vinit z toho voliče postrádá smysl. Sponzoři nemají zájem na nějakém dobývání Marsu nebo na nějakých urychlovačích, ale na co nejnižším zdanění jejich zisků a co nejnižších personálních nákladech v jimi vlastněných firmách.

2.  Píšete přihlouple o "prožírání všeho, co se vyrobí". Nuže, pokud máte aspoň minimum použitelné inteligence, tak se začtěte do blogu pana Vašíčka. Už dnes produkujeme mnohem víc, než spotřebováváme, přesto se zadlužujeme. Proč, to najdete u Vašíčka celkem exaktně popsáno. Žádné prožírání.

3. Problematičnost investic a budování ilustruje současné Španělsko, kde se postavily tisíce staveb, které jsou dnes prázdné, protože je nemá kdo užívat. Než zase začnete psát o prožírání investic, tak se nad tím zkuste zamyslit.

0 0
možnosti

markyz.Gero

11. 9. 2012 8:29
co bychom dělali?

pokud by byl ten šutrák pořádně velký okopírovali bychom chování od dinosaurů a více či méně pokojně bychom opustili tohle slzavé údolí, pokud by byl menší vrátili bychom se o několik set let zpět a z velké většiny vymřeli

0 0
možnosti

pedr64

11. 9. 2012 8:21
musíte si to zasadit do kontextu doby

studená válka, soutež o to, kdo dál a dřív dočurá. Rusové první ve vesmíru, tak Američané museli být první na měsíci, i když to pro lidstvo bylo naprosto zbytečné. Když už tam Američané byli, tak Rusové odpískali lidský výsadek a poslali tam lunochod. A tím to skončilo, protože "dobytí" měsíce nemá žádný význam.

0 0
možnosti
  • Počet článků 88
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3276x
Informatik, pravicově orientovaný člověk...