Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
NB

j@ck

14. 10. 2008 12:03
-

Nechapu proc Vy jako mlady modry komsomolec resite problemy volicu pana Paroubka. Jakobyste jich u Vas nemeli vic nez dost.

0 0
možnosti
MK

weneto

13. 10. 2008 8:51
V podstatě mi jen potvrzujete co tvrdí mnozí

A to pro mne zvláštní tvrzení že největší závistivec je vlastně levicově orientovaný mladík hrající sei na pravičáka - nevím jak si mám vysvětlit Váš článek kde napádate Paroubka za jeho příjmy které jsou stejné jako u všech ostatních poslanců ( opomenuli Čunka ). Nevím proč mám dojem z Vaší srovnávačky mezi Paroubkovým příjmem a srdceryvným popisem příjmu jeho voličů, že by poslanec měl upravovat plat dle průměru jeho voličstva.

Příště zkuste něco nového a ne opakovat příběhy staré skoro dva roky

0 0
možnosti
JM

Josef Myslín

13. 10. 2008 9:01
Re: V podstatě mi jen potvrzujete co tvrdí mnozí

Ale já nenapadám jeho plat, ten je v pořádku. Já jen hovořím o pokrytectví, kdy jiným káže povinnou solidaritu, zatímco sám si užívá životy plnými doušky. Proč není sám dobrovolně solidární ve smyslu svých frází o tom, že bohatí jsou povinni pomáhat chudým? Nebo ať si svůj plat nechá a přestane se ohánět solidaritou.

0 0
možnosti
JR

honzarov

13. 10. 2008 8:07
Tak to je slabota, Myslíne

Pouze omílat staré věci. Jako propaganda dobré, ušoplesci vás jistě pochválí, ale nemá to žádnou jiskru.

.

Naopak mě o víkendu nekvíc zaujalo prohlášení politika, že vůbec nemá smysl navyšovat státní garanci bankovních vkladů. Že prý jen lidi znejistí a vznikne panika. A ať lidi neblbnou a nevybírají si české účty, říkal švindlprezident Klaus. Se svými švýcarskými konty. :-©:-©:-©

0 0
možnosti
JK

MiroTR

13. 10. 2008 8:37
Re: Tak to je slabota, Myslíne

Proč by měl stát dávat 100% garance za nějakou nestátní firmu ? Dá stejné garance i za jiné soukromé firmy ?

Stát může vydat zákon, jakým způsobem mají být banky pojištěné, jaké mají mít rezervy, atd. Ale pokud stát není majoritním akcionářem, těžko chtít, aby ručil.

0 0
možnosti
GKB-

Glock každopádně bez -e

13. 10. 2008 8:05
Autorovi

Na úvod: pana Dvořáka jsem naposledy viděl před 15 lety a nemám s ním nic společného.

.

Údajné odpuštění daní p. Dvořákovi ze strany B. Sobotky vzniklo (podle dostupných pramenů) jako daňový spor, tj. p. Dvořák a místně příslušný FÚ se rozešli v názoru na to, zda je možné některé věci zahrnout do oprav nemovitosti a takto je účtovat (s tím, že potom nepodléhají zdanění). Mám dojem, že celá věc skončila u správního soudu a stát tento spor prohrál. Na základě rozsudku došlo k odpuštění dlužné daně a penále (tak jak ho vyčíslil FÚ) ze strany MF.

.

Vzhledem k hierarchické úrovni české daňové správy bych B. Sobotku z úlitby kamarádovi moc nepodezíral, k dané problematice se muselo vyjadřovat alespoň 15 lidí, ministr tyto věci podepisuje na NÁVRH svých podřízených.

0 0
možnosti

martin013

13. 10. 2008 8:05
Pokud vím

Pokud vím já, pane Myslíne, tak Paroubek prezentoval své příjmy kvůli výpadům médií (především MF Dnes), že nemůže ufinancovat svůj život. Ale Vy jste to pochopil jako vychloubání se luxusem.No co se dá dělat, každému není dáno myslet.Nemusíte Paroubka a socany volit nebo podporovat, máte právo na svůj názor.Ale vidíte u svých ideových odpůrců (nebo snad nepřátel?) věci, které nejsou.A pak s nimi bojujete. Divím se, že Vás to nezmáhá.Rv

0 0
možnosti
GKB-

Glock každopádně bez -e

13. 10. 2008 8:15
Re: Pokud vím

Ano, JP prezentoval svoje příjmy, ale věta "Pánové, nechci se vás dotknout, ale kdo z vás to má?" nesvědčí o tom, že JP je schopen ufinancovat svůj život, podle mne je to vysloveně poměřování se s ostatními "já mám hodně a vy málo, heč". Pokud by chtěl mluvit k tématu, mohl klidně říci něco ve stylu "vidíte, že moje příjmy jsou dostatečně vysoké na to, aby pokryly moje vydání".

.

JP často rychleji mluví než myslí, tedy než začne přemýšlet o dopadu svých slov. V těchto chvílích mluví čistou pravdu (což je velmi smutné), tak JP opravdu v hloubi duše funguje. To ostatní je už racionální kalkul schopného politika (což mu neupírám). Je to prosté - dostaňte JP do krizové situace a nedejte mu čas na přemýšlení, potom uvidíte věcí ....

.

P.S. Dlužno dodat, že JP v tomto není jediný z českých politiků, silně se mu blíží předseda vlády.

0 0
možnosti
M

MartinJiskal

13. 10. 2008 7:38
tak a mysline, koho volit

Charitativní koncert  v Odrách

pod záštitou primátora J.Lajtocha a zastupitelky MS kraje D.Vahalové vystoupí : P.Novák, M.Ševčík,T-MC,ROB-K

Dělnický dům v Odrách

čtvrtek 25.září 2008 od 17,00-21,00 hod. -vstupné  studenti 50,- Kčdospělí 100,- Kč

Výtěžek  z koncertu bude věnován Asociaci rodičů a přátel zdravotně postižených v Odrách, Klubu ZVONEČEK 

0 0
možnosti
P

pilsener

13. 10. 2008 7:35
Socany nevolím, ale co...

... Dyba, Kočárník a další modří soudruzi z kauzy LTO a naší vypečené české "privatizace"?

0 0
možnosti
M

MartinJiskal

13. 10. 2008 7:33
chlapce

zamrzls v dobach komunismu. socialne demokraticke strany neprosazuji rovnostarstvi, prosazuji trzni ekonomiku se socialnimi prvky. takze cely tvuj elaborat si muzes strcit nekam, protoze mozkovnu mas furt vymytou komunistickou propagandou a nevis co je moderni levice (a dost i pochybuju ze vis co je moderni pravice, protoze ta by takovy blaboly nenapsala)

0 0
možnosti
  • Počet článků 88
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3276x
Informatik, pravicově orientovaný člověk...