Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

editi

11. 9. 2008 9:17
Opět

pěkné překvápko. Pěkně motáte hlavičky modrým trotlíkům pánům jména Ziegler, Polanecký, Kříž, Václavek, Fiala, Glock a dalším. Jedno je jisté. Neberete Paroubkovo jméno nadarmo a zabýváte se tím, co je vašemu srdci a myslí bližší, než nějaký Paroubek a ČSSD. To vás vyzdvihuje o 5 pater výš než ty výše zmiňované modré trotlíky. Jen tak dál a možná budu opět v budoucnosti ctít modrou barvu.;-D;-D;-D;-D

0 0
možnosti

Re.pe.te

11. 9. 2008 8:23
Pane Myslíne,

Vaše blogy se mi líbí a budu jen rád, pokud budete v psaní pokračovat. Jen tak dál R^

0 0
možnosti

stev

11. 9. 2008 8:21
A co kauzy Kořistka a Jančura?

Bohužel, nelze jinak, než vnímat tyto volby jako referendum o existenci ODS. Já vnímám politické strany jako celek. Ostatně tak je postaven i volební systém. Řada bezvýznamných jmen na kandidátce, kandidáti zpravidla uspějí v pořadí od vrchu dolů. Volíme tedy především strany, nikoliv jména. 

Pokud jde o poměry v ODS či jakékoliv jiné straně. Řadoví členové musí nést plnou odpovědnost za to, koho si zvolili do svého čela. Proto všem voličům ve svém okolí ukazuji závěrečnou řeč pana Kořistky, i obavy majitele Student Agency pana Jančury. Obě kauzy mimochodem mnohem závažnější, než novinářská provokace v případě poslance Moravy.

A tyto voliče ze svého okolí upozorňuji, že je důležité jít k volbám a takovému způsobu vládnutí říci jednoznačně NE! Ostatně, kde je vyloučeno, že se nekorumpuje, nevydírá, nekrade i v krajích? Vždyť je to selhání celého systému, jak správně podotkl prezident republiky.

0 0
možnosti

DeWalt

11. 9. 2008 8:11
Vážený autore u mne pez frenetického potlesku

Odkud plyne nejvíce korupčních kauz?? Právě z komunální politiky . Nevíte zřejmě co mluvíte jinak by jste tak odhodlaně netřímal prapor ODS. Nebo naopak víte a chcete současný stav udržet přes mrtvoly a nahrabat si co to jde.Ostatně pro ODS typické jak ukazujou časté kauzy, např. nedávná brněnská.8-o

0 0
možnosti

Josef Myslín

11. 9. 2008 8:46
Re: Vážený autore u mne pez frenetického potlesku

Víte, já si určitě nahrabat nechci. Pracuji nyní v soukromé sféře a s politikou kromě řečí a psaní nemám nic společného. Jasně jsem napsal, že píši zejména o našem kraji a v krajích jiných vyzývám, aby lidé nedali na hodnocení vlády a přemýšleli.

0 0
možnosti

weneto

11. 9. 2008 8:04
Myslím že Váš postoj byl dostatečně

vysvětlen ve Vašem prvním článku, nicméně spolustraníci asi nejsou tak chápaví (jsou to koneckonců jen politici ;-)).

Tak to holt dopadá s vyjádřením, které je   složitější než předvolební heslo;-) - nicméně jste jeden z bloggerů jehož budu vždy číst velmi pozorně - pokračujte s psaním, máte talent

0 0
možnosti

Glock každopádně bez -e

11. 9. 2008 7:51
Vida

Omezování škod z kauzy "Morava s.r.o."? Logiku to má, stejně jako argumentace, že krajské volby jsou volby komunální a s republikovou úrovní nemají mnoho společného.

0 0
možnosti
  • Počet článků 88
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3276x
Informatik, pravicově orientovaný člověk...