Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Queribus

17. 1. 2008 10:58
Pane Myslíne,

nedělejte z prezidenta Klause poloboha. Je to jen průměrný politik a průměrný (a to jsem zamhouřil obě oči) ekonom. Když měl šanci dokončit reformy, vyměnil ji za vítězství ve volbách. Tedy obětoval prospěch většiny svému prospěchu a to velký státník nikdy neudělá.

0 0
možnosti

knight

17. 1. 2008 10:47
Myslín, prototyp moderního a nestranického člověka

Mladí konzervativci plně podporují kandidaturu Václava Klause na prezidenta České republiky. Domníváme se, že za pět let dodal prezidentské funkci vážnosti: k politickým problémům přistupoval citlivě s ohledem na své ústavní pravomoci,  důstojně reprezentoval Českou republiku na mezinárodním fóru a zároveň zůstal prezidentem s jasně vymezenými a dlouhodobými názory. Spolu s popularitou mezi občany jej toto plně kvalifikuje pro to zůstat prezidentem i v dalším funkčním období.

Mladí konzervativci proto vyzývají všechny členy a příznivce, aby ve veřejných diskusích a dalších příležitostech podporovali zvolení Václava Klause za českého prezidenta.

Tak tomu se říká podpora!! Jenom nevím, v čem je Klaus lepší než-li Havel? V čem reprezentoval Českou republiku, když většinový názor v ČR je jiný? Čím dodal funkci na vážnosti a jakém stavu se tato funkce byla před ním? K politickým problémům přistupoval citlivě a ústavně, co spor s Burešovou?

0 0
možnosti

stas

17. 1. 2008 8:05
Myslíne, myslíne

děkuji za Tvoji agitku. Je neskutečné, jak málo let stačilo, aby se objevilo dalších pár mladých svazáků, teď momentálně ovšem z druhé strany.

Nechápu, proč by nemohla být debata kandidátů. Alespoň by jsme viděli nebo slyšeli jejich názory a jestli obstojí při konfrontaci z druhou stranou. Toto je demokracie a v demokracii má být vyslyšen názor protistrany a hledání případného kompromisu v důležitých otázkách. Ne takový stav politiky jako je teď, kdy se po volbách všichni zastupitelé vykašlou na nás a začnou se zase zajímat o nás a náš názor těsně před volbami.

0 0
možnosti

pablo

20. 1. 2008 10:25
Re: Myslíne, myslíne

O tom to není, Klaus, zdá se, má mezi lidmi kteří mají mandát na zvolení prezidenta momentálně navrch. Jakákoliv konfrontace která by mohla vyznít v jeho neprospěch je příliš velké riziko. Taka čas je nepřítel VK. Nejraději by, kdyby byly volby již nyní. Zkrátka a dobře, cílem je zamezit konfrontacím, prostředky a "argumenty" se najdou. Rysy tohoto postupu najdete téměř u všech politických stran, nechci to házet jen na ODS. Jistě, jsou i seriozní politici, ale jímá mě hrůza nad zaprděností této generace. A tím nemyslím, tu starou garnituru, ale Myslíny, kteří to myslí dobře, nechcou rozkrádat, možná mají i ideály. Ale nechtějí je konfrontovat, chtějí je zkrátka prosadit...

0 0
možnosti

Honza L.

16. 1. 2008 20:38
Josefe už se ztrácíš....

Mazlikoviuzlikovi jsi argumentoval: "Klaus neodmítá diskusi, ale odmítá veřejné mediální divadýlko před

občany, když volí stejně 281 poslanců a senátorů. Kampaň před občany má

smysl při přímé volbě. Srovnání jistě, ale srovnání pro ty, kdo budou nakonec vybírat." Po tom, co jsem si tohle přečetl, jsem došel k názoru, že prostě budeš za jakoukoliv cenu argumentovat, ať je to kravina nebo ne. Pokud by ses zamyslel a jako daňový poplatník by ses měl zamýšlet, tak je více než vhodné, abychom my občané si mohli vyslechnout diskuzi obou zúčastněných!!!, ačkoliv volit nemůžeme! Už zde je na první pohled vidět ta arogance a to pohrdání Klause. Heslem: "Plať a drž hubu" si přízeň rozhodně nezíská!

0 0
možnosti

honzarov

16. 1. 2008 20:22
Koukám

Koukám, že tu Myslín dnes dostával brutálně nafrak od Kennyho i od Bedřicha. Myslín dnes nebyl dostatečně připraven, dneska odchází jak spráskaný pes. No ale zase zítra taky den, zase bude nějaká agitka, ne ? 

0 0
možnosti

Josef Myslín

16. 1. 2008 21:06
Re: Koukám

Nevidím, že bych někde dostal na frak a že bych odcházel jako spráskaný pes...

Zítra nebude nic, musím také dělat ledacos jiného...

0 0
možnosti

PetrJ

16. 1. 2008 19:36
no Klaus

nikomu vola dělat nemusí,že?;-D;-D;-D;-D;-D

0 0
možnosti

David

16. 1. 2008 19:33
Pane Myslíne, Vy jste slušného člověka dosud jen hrál?

Pane Myslíne, můžete nám vyargumentovat, proč je např. pan Hašek lotr?

0 0
možnosti

Josef Myslín

16. 1. 2008 21:08
Re: Pane Myslíne, Vy jste slušného člověka dosud jen hrál?

Nevidíte závorku? Jen jsem si dovolil drobnou paralelu s Ježíšem a dvěma lotry na kříži... pan Hašek lotrem není, resp. není jediný důkaz, že by jím byl,  tudíž jej za lotra nepovažuji...

0 0
možnosti

krkavec

16. 1. 2008 19:20
Vy to nejak nesledujete, Klaus uz diskusi prislibil

Asi Vam na Hrade nestihli zmenit zadani.

 Klaus uz diskusi prislibil

0 0
možnosti

Bedrich

16. 1. 2008 15:29
Nechápu, proč Myslín neustále odmítá

veřejnou konfrontaci názorů obou kandidátů. Dyk V. K. by musel v takové dišputaci J. Š. veřejně znemožnit. S jeho rozhledem, vzděláním, zkušenostmi, znalostí domácího prostředí, domácí politiky, hor, lesů, hvozdů a stání. :-)

0 0
možnosti

Bedrich

16. 1. 2008 15:30
Re: Nechápu, proč Myslín neustále odmítá

...strání. :-)

0 0
možnosti

Bedrich

16. 1. 2008 15:03
Myslíne, tvrdíte, že veřejné debaty nemají smysl,

a přitom sám zveřejňujete všude možně tuto výzvu:

..."Mladí konzervativci proto vyzývají všechny členy a příznivce, aby ve veřejných diskusích a dalších příležitostech podporovali zvolení Václava Klause za českého prezidenta.

Učinit tak můžete například zde, případně v anketě na serveru iHned.cz (zde)"

Proč ovlivňujete veřejnost, když volí poslanci a senátoři. I z tohoto důvodu neustále jste proti debatě obou kanditátů? Žeby paranoia? :-)

0 0
možnosti

Josef Myslín

16. 1. 2008 15:13
Re: Myslíne, tvrdíte, že veřejné debaty nemají smysl,

Nemá smysl dělat kampaň. Mladí konzervativci podporují Václava Klause, ale nebudou prezidenta volit. Tudíž my se snažíme vytvořit apel na zákonodárce, ale to je naše iniciativa. To může každý. Ale samotný kandidát se přeci nemusí promenádovat před občany.

Opravdu nevidíte rozdíl mezi tlakem na zákonodárce, aby volili toho či onoho a tím, že ten či onen kandidát bude přesvědčovat nevoliče?

0 0
možnosti
  • Počet článků 88
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3276x
Informatik, pravicově orientovaný člověk...